Borgermøder

Herunder er der information fra borgermøderne, siden vil blive opdateret med indkaldelser og referater vedrørende generalforsamlinger afholdt for Voerså Butikshus ApS.

Det forventes at kunne afholde det sidste borgermøde i august 2020 – dermed den første generalforsamling for Voerså Butikshus ApS.

Borgermøde 1
d. 3. december 2019 var der indkaldt til infomationsmøde om en kommende ny indkøbsmulighed, der var sat mere end 100 stole frem, men det var langt fra nok – så der blev sat flere stole. Interessen og opbakningen var stor.

Du kan gense mødet på video herunder:

Borgermøde 2
Ved borgermødet d. februar 2020 var opbakningen til fremmødet lige så stor. Frivillige havde bagt et utal af velsmagende kager! Havde det ikke været for den smukke nordjyske accent, som var tilstede, så ville man tro at man var kommet til det store sønderjydske kagebord.

Status på projektet var at der var indsamlet mere end 2,2 millioner, som var tæt på det ambitiøse mål om at indsamle mindst 2,5 million. Det blev besluttet at man vil gennemføre projektet og bygge en ny lokal indkøbsmulighed. Den resterende del af finansiering vil ske via sponsorater, fondsansøgninger samt yderligere optag af lån.

Selskabet Voerså Butikshus ApS blev stiftet umiddelbart efter mødet, og dermed blev de første skridt imod en åbning af en butik taget.