Sol og Strand – Ferie med det gode hjerte

Sol og Strand er med i et nyt og spændende partnerskab omkring etableringen af Voerså Butikshus.

Et sommerhus på et stykke klitjord i Lyngså syd for Sæby blev startskuddet til Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, som i dag har 21 lokalbureauer, der samlet varetager udlejning af omkring 6.500 feriehuse. Det scenarie havde hverken Margit eller Kjeld Andersen i deres vildeste fantasi forestillet sig, da de, i forbindelse med deres bryllupsrejse til Lapland, fandt på at udleje deres sommerhus i Lyngså. 

Sol og Strand ønsker at honorere foreninger og ildsjæle, der har ideer til et projekt eller en oplevelse, som er med til at gøre feriedestinationen endnu mere attraktiv, og som sikrer gode oplevelser for fastboende, feriegæster og sommerhusejere. Derfor var Sol og Strand også hurtige til at gå ind i samarbejdet med Voerså Butikshus, da projektet vil tilgodese beboere, sommerhusejere og – lejere, samt det store foreningsliv i hele området.

Du kan læse mere om hele historien bag Sol & Strand på https://media.sologstrand.dk/sol-og-strand-feriehusudlejning-as/40-aars-jubilaeum-margit-og-kjeld/?page=8

Udlejning via Sol & Strand

Vælger man at holde ferie i et sommerhus eller udleje sit feriehus gennem Sol og Strand, er man indirekte med at gøre en forskel for andre. Sol og Strand er nemlig ejet af ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”, som blev stiftet i 2019 af virksomhedens grundlæggere: ægteparret Margit og Kjeld Andersen. Det er dels sket ud fra en cirkulær tankegang om at støtte der, hvor der er behov, og dels ud fra et brændende ønske om at bevare Sol og Strand som danskejet virksomhed – også i fremtiden. 

Fonden har til formål – udover at sikre en fortsat positiv udvikling af Sol og Strand – at uddele penge til velgørende organisationer og lokale formål. 
Hensigten er, at både feriegæster, medarbejdere og ejere af sommerhuse føler, at der er tale om ”Ferie med det gode hjerte”, når man er en del af Sol og Strand. 

Fondens bestyrelse består af bestyrelsesformand og advokat Jens Stadum, administrerende i Sol og Strand, Per Dam, direktør i SMILfonden Sisse Fisker samt Margit og Kjeld Andersen. 

Læs mere på www.sologstrandfonden.dk

Du kan støtte og få anparter i Voerså Butikshus via et samarbejde med Sol og Strand

Voerså Butikshus har på grund af historien undersøgt mulighederne for et samarbejde med Sol og Strand, og ud af den dialog er der kommet en helt exceptionel mulighed i stand.

Sol og Strand vil nemlig gerne være med til at yde en særlig indsats for Voerså Butikshus, da området omkring Voerså var der, hvor Sol og Strand-idéen opstod, og derfor har området en særlig betydning for stifterne af Sol og Strand. Sol og Strand er på den baggrund kommet med et forslag, som er ekstraordinært, og som kan hjælpe både Voerså Bolighus, Sol og Strand og feriehusejere.

Hvis man som feriehusudlejer i Voerså-området inden 1. april 2021 bliver enige med Sol og Strand om at indgå en aftale om udlejning til sæson 2021 og 2022 via Sol & Strand, og ikke har udlejet gennem Sol og Strand i sæson 2019 og 2020, så støtter Sol & Strand med et bidrag til Voerså Butikshus på 10.000 kr. per indgået aftale, når samarbejdet er startet og udlejningen kommet igang. Samtidigt vil du som feriehusejer modtage 4 gratis anparter i Voerså Butikshus, svarende til en værdi på 10.000 kr.

Sol og Strand er det eneste af de store selskaber på markedet, der opererer med ”Ingen Binding”, og det vil sige, at hvis man ønsker at ophøre samarbejdet igen, så er det muligt at komme ud af aftalen med en måneds varsel, idet man selvfølgelig skal respektere de fremtidige lejemål, der ved opsigelsen er indgået.

Det er gratis at komme i gang med Sol og Strand, og du kan læse mere om fordelene ved at udleje dit feriehus her:https://www.sologstrand.dk/sommerhusejer/udlej_trygt.aspx

Sol og Strands ejerrådgiver er selvfølgelig klar til at tage et møde, så I kan se på, om dit hus er egnet til udlejning og på hvilke vilkår en aftale i givet fald kan indgås for at sikre et godt samarbejde. Du kan kontakte Sol og Strand her: hals@sologstrand.dk

Alt i alt er det en aftale, der kan hjælpe alle med interesse i Voerså Butikshus, og du er meget velkommen til at kontakte Jørgen Engbjerg på jorgenengbjerg@gmail.com eller tlf. 40794079 for at høre om samarbejdet med Sol og Strand.

Jørgen Engbjerg sammen med Tina Sørensen, som står for bemandingen af Sol og Strands nye kontor i Voerså